Her kommer I til at bo

Boligen ligger i Andalusien mellem Herradura og Almuñecar, som ligger midt på den såkaldte Costa Tropical, der er kendt for at være det eneste sted på det europæiske fastland med tropisk klima. Området ligger i læ af bjergene og har derfor et mikroklima, som er en smule bedre end i det øvrige Andalusien. Lidt mere luftigt om sommeren, mens det til gengæld er en smule lunere om vinteren.

Lejligheden, som er 70 m2, er beliggende lige ud til Middelhavet, i et roligt og privat kompleks med tilhørende swimmingpool og tennisbane.

Urbanisationens swimmingpool

 

Lejlighedens køkken

Inden for finder I to dobbeltsoveværelser med garderobeskabe, to badeværelser, veludstyret køkken med blandt andet køleskab, mikrobølgeovn, elovn, keramiske kogeplader og vaskemaskine samt en stor og lys stue med satellit TV (diverse kanaler inklusiv DR1, DR2, TV2 og danske radiokanaler). Derudover er der tilgang til 3 MB trådløst ADSL.

Der er mulighed for ekstra opredning i stuen.

Uden for findes en stor terrasse med en fantastisk udsigt ned over lystbådehavnen Marina del Este, Almuñecar og ikke mindst det skønne Middelhav.

I vintermånederne kan lejligheden opvarmes med el-radiatorer og varmepumpe, mens denne i de varmeste sommermåneder kan anvendes som aircondition.

 

Lejlighedens spisestue Lejlighedens stue

Terrasse med udsigt over Middelhavet