Det kan I opleve

Der er mange spændende, interessante og smukke ting at opleve i Andalusien. Vi kan blandt andet anbefale Alpujarras, Sierra Nevada, Alhambra og drypstenshulerne i Nerja.

Alhambra
Paladset Alhambra er beliggende i den spændende og historiske by Granada, som gennem århundreder er blevet lovprist for sin skønhed og fortættede arabiske stemning. Alhambra - maurersultanernes graciøse palads - er et af verdens smukkeste paladser, og et fantastisk monument på det islamiske herredømme i Andalusien.

Hvert år besøger omkring 2 millioner mennesker dette unikke sted. For yderligere information om Alhambra - og forudbestilling af billetter - se www.alhambratickets.com. Desuden er der mulighed for at købe billetter til Alhambra i alle BBVA banker i Spanien.

Som et ordsprog siger: "Har man ikke set Granada, har man ingenting set!"

Drypstenshulerne i Nerja
I den lille by Maro - få kilometer fra Nerja - har I mulighed for at se et rigtig naturfænomen. Den berømte drypstenshule "Cueva de Nerja" er ca. 800 m lang og indeholder verdens formentlig længste stalaktit - en 70 m lang drypsten.

Flere mener, at hulerne har været beboet under stenalderen, da der er fundet spor efter menneskeliv, som går mere end 20.000 år tilbage. Er I til musik, afholdes der hvert år i juli koncerter på en stor platform inde midt i hulerne. Akustikken i hulerne gør denne oplevelse helt unik.

Bestemt et besøg værd!

Markeder
Holder I af at gå på markeder, er der hver fredag marked i Almuñecar. I Nerja er der stor markedsdag om tirsdagen (i den østlige del af byen - tag Calle Cisna til Almijara II - nær urbanisation Capistrano)

Golf
Er I til golf, er der mange muligheder i det sydspanske. De mange solskinsdage er optimale for spillet på det grønne græs. Langs hele sydkysten findes der mange baner i smukke omgivelser - og i forskellige pris- og kvalitetsklasser. Her er noget for enhver smag og til ethvert handicap.

Det er umuligt at henvise til samtlige baner på sydkysten, men herunder finder I henvisning til nogle baner, som ligger forholdsvis tæt på Almuñecar.

Har I mod på at udforske mere af sydkystens golfparadis, kan nedenstående links måske være nyttige.

Vandreture

Skiløb
Kan dyrkes i Sierra Nevada en times kørsel fra boligen - se www.andalucia.com/sports/ski.htm for flere informationer.

Vandsport
Dykkerskoler og udlejning af dykkerudstyr findes i Marina del Este. Her kan desuden lejes både og vandscootere.

Naturpark : Pena Escrita
Tæt på Almunecar finder du denne mulighed for en natur-/dyre-oplevelse - se www.pescrita.es/ for flere informationer.

Vandsport
Dykkerskoler og udlejning af dykkerudstyr findes i Marina del Este. Her kan desuden lejes både og vandscootere.

Badestrande
Nærmeste børnevenlige strand er ved Marina del Este (stranden kan ses fra lejligheden). Desuden er der nogle udmærket badestrande udfor Cotobro, Almuñecar og i Herradura.

Vandland
Der findes et vandland i Almuñecar ved navn Parque Acuatico Aqua Tropic. Vandlandet ligger på "strandvejen" i det østlige Almuñecar.

Gode spisesteder